TU Darmstadt / ULB / TUbiblio

Ergänzungen zu Jung 1972. T. 1

Joost, Ulrich (1994)
Ergänzungen zu Jung 1972. T. 1.
In: Lichtenberg-Jahrbuch. [Bd.7] 1994 (1995), S. 297-317
Article, Bibliographie

Item Type: Article
Erschienen: 1994
Creators: Joost, Ulrich
Type of entry: Bibliographie
Title: Ergänzungen zu Jung 1972. T. 1
Language: German
Date: 1994
Journal or Publication Title: Lichtenberg-Jahrbuch. [Bd.7] 1994 (1995), S. 297-317
Divisions: 02 Department of History and Social Science
Date Deposited: 19 Nov 2008 15:59
Last Modified: 20 Feb 2020 13:32
PPN:
Export:
Suche nach Titel in: TUfind oder in Google
Send an inquiry Send an inquiry

Options (only for editors)
Show editorial Details Show editorial Details