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Thermodynamically consistent formulation of induced anisotropy in polar ice accounting for grain rotation, grain-size evolution and recrystallization

Placidi, Luca (2004)
Thermodynamically consistent formulation of induced anisotropy in polar ice accounting for grain rotation, grain-size evolution and recrystallization.
Technische Universität Darmstadt
Dissertation, Bibliographie

Typ des Eintrags: Dissertation
Erschienen: 2004
Autor(en): Placidi, Luca
Art des Eintrags: Bibliographie
Titel: Thermodynamically consistent formulation of induced anisotropy in polar ice accounting for grain rotation, grain-size evolution and recrystallization
Sprache: Englisch
Publikationsjahr: 2004
Ort: Darmstadt
Verlag: Technische Universität
Kollation: 144 S. : graph. Darst.
Fachbereich(e)/-gebiet(e): Studienbereiche
Studienbereiche > Studienbereich Mechanik
Hinterlegungsdatum: 20 Nov 2008 08:19
Letzte Änderung: 26 Aug 2018 21:23
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