TU Darmstadt / ULB / TUbiblio

Color Quality of Semiconductor and Conventional Light Sources

Khanh, Tran Quoc ; Bodrogi, Peter Zsolt ; Trinh, Quang Vinh (2017)
Color Quality of Semiconductor and Conventional Light Sources.
doi: 10.1002/9783527803453
Buch, Bibliographie

Kurzbeschreibung (Abstract)

Meeting the need for a reliable publication on the topic and reflecting recent breakthroughs in the field, this is a comprehensive overview of color quality of solid-state light sources (LED-OLED and laser) and conventional lamps, providing academic researchers with an in-depth review of the current state while supporting lighting professionals in understanding, evaluating and optimizing illumination in their daily work.

Typ des Eintrags: Buch
Erschienen: 2017
Autor(en): Khanh, Tran Quoc ; Bodrogi, Peter Zsolt ; Trinh, Quang Vinh
Art des Eintrags: Bibliographie
Titel: Color Quality of Semiconductor and Conventional Light Sources
Sprache: Englisch
Publikationsjahr: Januar 2017
Ort: Weinheim
Verlag: Wiley-VCH
DOI: 10.1002/9783527803453
Kurzbeschreibung (Abstract):

Meeting the need for a reliable publication on the topic and reflecting recent breakthroughs in the field, this is a comprehensive overview of color quality of solid-state light sources (LED-OLED and laser) and conventional lamps, providing academic researchers with an in-depth review of the current state while supporting lighting professionals in understanding, evaluating and optimizing illumination in their daily work.

Fachbereich(e)/-gebiet(e): 18 Fachbereich Elektrotechnik und Informationstechnik
18 Fachbereich Elektrotechnik und Informationstechnik > Institut für Elektromechanische Konstruktionen (aufgelöst 18.12.2018)
18 Fachbereich Elektrotechnik und Informationstechnik > Lichttechnik (ab Okt. 2021 umbenannt in "Adaptive Lichttechnische Systeme und Visuelle Verarbeitung")
Hinterlegungsdatum: 04 Mai 2018 13:01
Letzte Änderung: 23 Aug 2022 09:22
PPN:
Export:
Suche nach Titel in: TUfind oder in Google
Frage zum Eintrag Frage zum Eintrag

Optionen (nur für Redakteure)
Redaktionelle Details anzeigen Redaktionelle Details anzeigen