TU Darmstadt / ULB / TUbiblio

Lipid composition of Collembola and their food resources in deciduous forest stands - implications for feeding strategies

Ruess, L. ; Schütz, K. ; Migge-Kleian, S. ; Häggblom, M. M. ; Kandeler, E. ; Scheu, S. :
Lipid composition of Collembola and their food resources in deciduous forest stands - implications for feeding strategies.
In: Soil Biology and Biochemistry, 39 pp. 1990-2000.
[Artikel], (2007)

Typ des Eintrags: Artikel
Erschienen: 2007
Autor(en): Ruess, L. ; Schütz, K. ; Migge-Kleian, S. ; Häggblom, M. M. ; Kandeler, E. ; Scheu, S.
Titel: Lipid composition of Collembola and their food resources in deciduous forest stands - implications for feeding strategies
Sprache: Englisch
Titel der Zeitschrift, Zeitung oder Schriftenreihe: Soil Biology and Biochemistry
Band: 39
Fachbereich(e)/-gebiet(e): Fachbereich Biologie, Biology
Hinterlegungsdatum: 20 Nov 2008 08:28
Export:

Optionen (nur für Redakteure)

Eintrag anzeigen Eintrag anzeigen