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Fermenter production of an artificial Fab fragment, rationally designed for the antigen cystatin, and its optimized crystallization through constant domain shuffling

Schieweck, W. ; Skerra, (1995)
Fermenter production of an artificial Fab fragment, rationally designed for the antigen cystatin, and its optimized crystallization through constant domain shuffling.
In: Proteins. 23 (1995), S. 561-565
Artikel, Bibliographie

Typ des Eintrags: Artikel
Erschienen: 1995
Autor(en): Schieweck, W. ; Skerra,
Art des Eintrags: Bibliographie
Titel: Fermenter production of an artificial Fab fragment, rationally designed for the antigen cystatin, and its optimized crystallization through constant domain shuffling
Sprache: Englisch
Publikationsjahr: 1995
Titel der Zeitschrift, Zeitung oder Schriftenreihe: Proteins. 23 (1995), S. 561-565
Fachbereich(e)/-gebiet(e): 07 Fachbereich Chemie
Hinterlegungsdatum: 19 Nov 2008 15:57
Letzte Änderung: 20 Feb 2020 13:32
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