TU Darmstadt / ULB / TUbiblio

Fermenter production of an artificial Fab fragment, rationally designed for the antigen cystatin, and its optimized crystallization through constant domain shuffling

Schieweck, W. ; Skerra, :
Fermenter production of an artificial Fab fragment, rationally designed for the antigen cystatin, and its optimized crystallization through constant domain shuffling.
In: Proteins. 23 (1995), S. 561-565
[Artikel], (1995)

Typ des Eintrags: Artikel
Erschienen: 1995
Autor(en): Schieweck, W. ; Skerra,
Titel: Fermenter production of an artificial Fab fragment, rationally designed for the antigen cystatin, and its optimized crystallization through constant domain shuffling
Sprache: Englisch
Titel der Zeitschrift, Zeitung oder Schriftenreihe: Proteins. 23 (1995), S. 561-565
Fachbereich(e)/-gebiet(e): Fachbereich Chemie
Hinterlegungsdatum: 19 Nov 2008 15:57
Export:

Optionen (nur für Redakteure)

Eintrag anzeigen Eintrag anzeigen