TU Darmstadt / ULB / TUbiblio

Effects of fungal food quality and starvation on the fatty acid composition of Protaphorura fimata (Collembola)

Haubert, Dominique ; Häggblom, M. ; Scheu, Stefan ; Ruess, Liliane :
Effects of fungal food quality and starvation on the fatty acid composition of Protaphorura fimata (Collembola).
In: Comparative biochemistry and physiology / B, 138 pp. 41-52.
[Artikel], (2004)

Typ des Eintrags: Artikel
Erschienen: 2004
Autor(en): Haubert, Dominique ; Häggblom, M. ; Scheu, Stefan ; Ruess, Liliane
Titel: Effects of fungal food quality and starvation on the fatty acid composition of Protaphorura fimata (Collembola)
Sprache: Englisch
Titel der Zeitschrift, Zeitung oder Schriftenreihe: Comparative biochemistry and physiology / B
Band: 138
Fachbereich(e)/-gebiet(e): Fachbereich Biologie, Biology
Hinterlegungsdatum: 20 Nov 2008 08:23
Export:

Optionen (nur für Redakteure)

Eintrag anzeigen Eintrag anzeigen